• Layout Style
  • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

  • Font
    • Body:

    • Menu:

    • Title:

    * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

67176855 sendmail

Referanser

I løpet mange år på markedet med SCANLIFT løfteutstyr for bilverksteder, det offentlige og for privatpersoner, - har vi opparbeidet  en solid kundemasse med fornøyde kunder. Her vil du finne litt informasjon av noen av våre installasjoner. Ta gjerne kontakt om du ønsker ytterligere informasjon, eller en brukerreferanse på den løftebukken som interesserer deg:

 

H.M.Kristiansens Automobilbyrå AS  velger MAXIMA løftesøyler for 45Ton

  H.M.K. er totalleverandør innen landtransport som betjener Oslo og omegn samt resten av Norge. Selskapet har en moderne busspark og eget verksted. Nye moderne3-akslede busser krever nytt løfteutstyr av hensyn til kjøretøygarantier under løft. For å imøtekomme moderne krav til effektivitet og sikkerhet har  H.M.K valgt nye løftesøyler av ML6045 fra MAXIMA/SCANLIFT. Hver søyle har en løptekapasitet på 7,5 Ton med PLS regulert elektonisk nivåregulering. Systemet består av 6 søyler, - og kan kjøre om 2,4, eller 6 søyler. Systemet kan kompletteres med yttereligere søyler om behovet for ytterligere løftekapasitet skulle melde seg i fremtiden. Vi gratulerer HMK med nyervervelsen. 

 

 

Maur Bilpåbygg i Svelvik har valgt MAXIMA ML4030 for løfte av biler og hengere

 
Maur er kjent for sine robuste tipphengere. Maur hengere arbeider over hele landet. Bedriften er en av landets største påbyggere. Bedriften  leverer et bredt utvalg av tilhengere. Blant annet: Trippelkjerrer, boggikjerrer, slephengere og tippsemier. Krokhengere, maskinhengere, containerhengere og båthengere finner du også i sortement. I bedriftens skreddersydde lokaler utenfor fredelige Svelvik finner du topp moderne utstyr, av høy kvalitet, - lik Deres produkter. Til tunge løft av biler og hengere har Maur valgt MAXIMA ML4030. Systemet er fleksibelt, enkelt å transportere og kan enkelt utvides med flere søyler om behovet for løft av bil og henger samlet skulle melde seg. Vi gratulerere MAUR med nyanskaffelsen